Kuan Yin Temple : Re-visit

Rasa2nya.. nie adalah kali ke tiga aku pi kuil nie utk shooting…
Yg buat aku pi kali nie, sebab dgr cite pada waktu pagi, cahaya matahari memancar masuk menerusi pintu utama kuil nie… Kelebihannya boleh dapat ray of light apabila asap2 colok disinari cahaya matahari…
Time aku pi tu, cahaya matahari tak berapa terang, dan ‘sudut’ matahari dah tinggi…

selain tu, aku bereksperimen dgn pencahayaan..

3 Comments

Filed under Fotofolio

3 responses to “Kuan Yin Temple : Re-visit

  1. husna

    “Time aku pi tu, cahaya matahari tak berapa terang, dan ’sudut’ matahari dah tinggi…”…..mesti bangun lambat lah ni…tu sebab matahari dah bersudut tinggi🙂

  2. azmeanaziz

    hehehe… bangun awal.. tapi sbb hntr anak pi skolah dulu.. peh tu pi laks naik moto.. tu yg lambat tu….

  3. Love those shots! Really great lighting!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s