Main Api

Tak tau le depa nie sapa… tapi selalu gaks buat show main api berhampiran Gurney plaza… dulu aku penah tgk juga, tapi time sorang jaa… skang depa dah berdua…

aksi mereka mmg menggerunkan org ramai…

donut api..

tak senang gaks nak shoot org main api nie… susah nak dapat exposure yg betul… kalau over expose, muka org tu ok, tapi api plak terover… kalau under exposure, api dah ok, muka org tu plak dah under…

walaupon susah nak shoot… tapi depa tu laie susah nak cari makan…

4 Comments

Filed under Fotofolio

4 responses to “Main Api

  1. hohohooh aku rasa gambar2 scene ni pernah nampak la kat ‘fotopages’ somebody…hmmmmm…….hehehehhe….hmhmmhmh….hehehehe…

    ps:tak jumpa ke?

    • azmeanaziz

      err… err… punggah dah… peh nie org cop aku dok tiru laks.. ishkk…. tapi api aku ada over sket laa… kaler pon lain…. cuba tgk betoi2… hehehe…
      gmbr aku nie.. gmbr biasa ja laa.. tak leh challenge gmbr dlm fotopages yg hg tgk tu…

  2. bukan nak kata la mean…kalau aku tak kenai angpa berdua dan aku nilai berdasarkan gambar aku rasa tak payah nak explain lagi dah…gambar2 hang boleh juai…yang ‘satu’ lagi tu paham2 la…

    • azmeanaziz

      uishh.. sapa laie sorang tu..?? aku nie selalu ketinggalan zaman laa… ishkk…
      pape pon.. tima kasih atas kata2 semangat hg tu…🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s