Genting

Baru nie, aku amik rehat kejab… bawak famili pergi cuti2 mesia… aku lebih nak pergi ke pantai timur… tapi wife aku nak pi genting, sbb nak kasik anak2 happy sket, katanya… laie pon dah empat thn kami tak pi genting… kira nie kali pertama utk ifty le…

tak mcm cuti2 sblm nie… cuti kali nie lebih terancang… akan tetapi, sebahagian besar apa yg dirancang semua tak menjadi… lps nie mmg tak de rancang2 dah le…

mula2 kami pergi ke Bukit Tinggi… Colmar dan taman jepun…


muka penat kena jadi model

lps tu baru gi Genting…

berkabus sj di Genting..


yg lain semua berkasut.. ifty sj yg berselipar…

dlm percutian nie… aku cuba praktikkan teknik fill in flash, sbb aku mmg tak berapa reti sgt ttg teknik ni… mula2 tu mmg bnyk gmbr yg terover dgn flash.. sampai kena shoot 2-3 kali… dah lama2 tu baru rasa mcm boleh sket… pape pon, kena bnyk praktis laie…

2 Comments

Filed under Fotofolio

2 responses to “Genting

  1. s41452

    wah, mesti syok kan. kalu kami nak pi cuti pun rasa lmbt lagi kot. nak tunggu danish dan danisha besaq sikit baru nakpi jalan.

    pic yg mula sekali mcm kat oversea. yg bawah tu nmpak cukup klasik.

    hehheheh cnderahati ader tak?

    • azmeanaziz

      betul tu zufrin… kena tunggu anak besar sket.. baru syiok nak jln2… sementara depa nak besar tu.. bole le simpan duit bnyk2… untung2 bole jln ke luar negara..šŸ™‚

      cenderahati tak sempat beli laa.. duit sudah abih…šŸ˜¦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s