Anak perempuan kami…

dah tada gmbr kebelakangan ni… beberapa minggu lps, ada jugak join jijan buat outdoor strobist.. tapi segan nak letak gmbr kat sini.. sbb gmbr tak bape nak hensem…

sblm blog nie bersawang… aku letak le gmbr anak pompuan kami yg suka memanjat… nie le menda pertama skali anak pompuan kami akan buat bila balik ke rumah…

abg dia dulu tada la pulak panjat mcm tu…

kalau cam gini gayanya… tak yah le kami risau kalau dia terpilih masuk PLKN nnti..🙂

3 Comments

Filed under Fotofolio

3 responses to “Anak perempuan kami…

  1. hehe mean…aktif betul si ifty ni…hehe..

    p/s: kaler tu mean…kaler tu…balik tepeng aku blanja char keteow, janji tulung ajarkan aku…hehehe…

  2. s41452

    tu dia aih…

    edit ada banyak canteekk la…

  3. cayalah ifty…si aryll pun tak brani panjat cmni..dia takut stgi mummy dia jerit ARYLLLLLLL!!!!!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s