Pulau Aman

Dah lebih kurang 6 thn aku duduk kat Pulau Pinang nie… ini le pertama kali gi ke Pulau Aman.. pulau nie tada la jauh mana pon.. dr jambatan pon nampak… Pulau tu tada apa sgt… cuma perkampungan nelayan… ada la 2-3 tarikan pelancong spt perigi emas dan pokok sukun tertua di M’sia…

outing nie diturut serta oleh 5 laie photographer yg lain… masa pi tu… hari mendung dan hujan rintik2… kiranya ari yg tak berapa best nak amik gmbr le…. ingat nak gi shoot org buat belacan.. skali dpt tau depa tak buat belacan kalau ujan… mungkin tak leh nak jemur kot…

nie je le gmbr2 org pulau tu dan aktiviti mereka…

Lps tu… ternampak la budak2 kat bawah nie dgn ‘bot’ mereka… baru la best sket amik gmbr…

Lps tu gi makan mee udang kat restoran nelayan… ramai cine yg makan kat situ… bila bot sampai jaa… dan naikkan ikan/udang.. depa yg gi sambar dulu….

dah lps makan, biasa la…jln pon slow, tapi sempat juga pusing2 kat jeti baru… peh tu terus balik…

lps nie rasa nak pi laie.. tapi gi tido sana plak… entah thn bila le…

4 Comments

Filed under Fotofolio

4 responses to “Pulau Aman

  1. Zainur Hakimi

    Bro.. gambar mmg best.. tertarik dan menarik… rasa mcm nak berguru ni….

    • azmeanaziz

      gmbr biasa ja zainur.. tada la teknikal sgt.. point n shoot jaa..🙂
      nak belajar bole, tapi aku tak reti mengajar sgt… kalau hg tanya, nnti aku jawab le…

  2. rose

    x der shot yg lbh menarik ker?

  3. azmeanaziz

    tada la cik rose.. nie je yg gmbr2 menarik pd sy…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s