Langkawi : round island

Aku gi sorang ja L’kawi baru2 nie… sbb tu aku sewa motor utk senangkan pergerakan.. dan mmg senang + seronok naik moto nie…

ngan moto, bole le meredah jln2 yg tak leh diredah sblm nie… nie antara gmbr2 semasa aktiviti ‘memusing pulau’…

jeti kat area Kilim..

area Tanjung Rhu..

air terjun Temurun… kalau ada fisheye, laie best…

lupa laks nama tempat nie..

Hari akhir tu.. sblm naik feri balik ke png, aku sempat gi island hoping.. walaupon dah bnyk kali ke L’kawi, tapi nie le first time aku ‘melompat pulau’ nie… naik bot kat jeti Kuah, terus ke Pulau Beras Basah…

Peh tu aktiviti bagi helang makan… mmg dah lama aku tingin shoot helang makan… tingin shoot gmbr masa helang dok nak menyambar.. tapi ari tu background tak lawa sgt.. peh tu beberapa masalah teknikal.. ishkk.. kena repeat nie…

lepas eagle feeding, gi ke tempat ikan dlm sangkar… kat situ air hijau…

dan last skali ke Tasik Dayang Bunting…

Pendek cite, mmg best le ke L’kawi kali nie… rasa mcm nak buat laie aktiviti ‘bujang’ nie thn 2010 nnti… Phuket ke.. pantai timur ka… atau L’kawi skali laie ka… hehehe…

6 Comments

Filed under Fotofolio

6 responses to “Langkawi : round island

  1. lan

    hehehehe bab2 jd bujang skejap mmg best pon

  2. waaa bujang no…hehehe takpa,nanti kita repeat len,kita pi 2 org dahla…sempoi gak tu…

  3. bad

    Langkawi nak repeat buat pa dah, simpan duit projek bulan 4 sok, outing Phuket!!!! Rasa macam nak bagi kat orang D200 bila tengok gambaq2 hang boleh menangis tu!!!!

    • azmeanaziz

      wokeh… mmg simpan duit nie utk projek phuket tu… harap2 jadi le.. kalau tak… takat danoq pon kira ok le…. hahaha…
      bagi ja D200 tu… angkat D300s plak… kasi lawan ngan tok guru sket….🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s