2010 Thaipusam@Penang

AMARAN : sesetengah gambar mungkin memberi kesan yg tidak menyenangkan.

Tak ingat thn bila… tapi aku penah pi shoot sehari sblm hari perayaan Thaipusam… hari tu adalah hari perarakan tokong kaum India, sambil mereka memecahkan kelapa di atas jln raya…

Thn nie.. aku berpeluang utk shoot di hari perayaan Thaipusam itu sendiri… pd hari nie, kaum India yg bernazar, akan membayar nazar mereka.. ada yg cucuk badan… ada yg bawak kavadi.. ada yg junjung buyung…

sakit ke..?

ooo.. patut le.. nie mmg sakit…

sabar macha…

kalau dah bnyk nie.. mesti la sakit..

kena tarik plak tu… confirm sakit…

sib baik ada kengkawan…

yg nie… ishkkk…

dan ada yg sampai kena rasuk…

tambi… besar esok mau cucuk juga ka..??

thn dpn rasanya dah tak shoot Thaipusam kot.. sbb pakej dah complete… kalau nak shoot juga pon, mungkin teringin gi ke Bt Caves plak…

Selamat menyambut Thaipusam…

2 Comments

Filed under Fotofolio

2 responses to “2010 Thaipusam@Penang

  1. bad

    pic #10 tu husha semacam, macam x puas hati ja. Projek Phuket telah dilajak kepada Cheng Mai, kira jadi la tu!!.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s