Ceramah PKR

Ceramah PKR sempena ulangtahun ke-2 pemerintahan mereka di beberapa negeri, diadakan di Tapak Ekspo Seberang Jaya pd 10.03.2010.

Pelbagai kaum : seorang kaum Cina kusyuk mendengar syarahan

Pakcik nie pon kusyuk juga

Karpal Singh turut hadir dgn kerusi rodanya

Puncak majlis adalah ucapan dr penasihat PKR merangkap ketua pembangkang, DS Anwar Ibrahim.
Berikut antara expressi wajah beliau semasa ucapannya.

Utk pertama kalinya aku shoot menggunakan ISO tertinggi bagi kamera aku, 3200… tlg maafkan segala noise yg ada…

nota: shooting di event ini tidak mencerminkan fahaman politik jurugambar🙂

4 Comments

Filed under Fotofolio

4 responses to “Ceramah PKR

  1. Zailani

    Kata nak gi pesta belon, takkan tak update lagi. Mana gambarnyer….

    • azmeanaziz

      abg jai… gmbr tada sgt laa.. sbb tu la slow sket nak upload.. plan tu ada, tapi blum terlaksana.. hehe..

  2. bagan lebai tahiaq (BLT)

    ” nota: shooting di event ini tidak mencerminkan fahaman politik jurugambar ”

    KALAU TAKUT DIBADAI OMBAK JANGAN BERUMAH DI TEPI PANTAI

    Jangan takut hilang kawan tapi takut HILANG JIHAD !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s