Putrajaya : Hot Air Balloon

dah lama event nie berlangsung… tapi skang baru nak load gmbr… nie pon sbb kengkawan dok tanya mana gmbr belon…

mmm.. yg liat nak load sbb tada gmbr sgt…. ini ja le gmbr yg kira ‘bole laa’…

3 Comments

Filed under Fotofolio

3 responses to “Putrajaya : Hot Air Balloon

  1. And

    salam bro.. nice pix! ade gak gambr2 bro shoot.. sy pun x ada byk gmbr.. sebb jalan pun jem giler.. terpakse shoot dr jauh je.. mmg mendukacitakan…
    *rasanya sy terserepak dgn bro t/hari tu.. bwk kamre canon.. & n ada wife & ank. kan? tp x berani nk tegur.. takut silap org..

    • azmeanaziz

      aisey.. nape tak tegur.. kalau tak ada gaks geng leh sembang2…
      yep, jln mmg jemmed giler… mujur pg tu sy dpt parking yg dekat, tapi t/hari kuor pi alamanda, nak masuk blk dah jem teruk… terpaksa le shoot dr seberang tasik utk sesi ptg.. huhuhu..

  2. lan

    xkisah ler banyak ke skit,,,jnji ade load tuk kawan2 cuci mata,,hehehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s