Rombongan cik Ros

Rombongan… kali terakhir aku join rombongan adalah semasa sekolah menengah… mmm…. tak le lama sgt, sbb aku pon masih muda remaja laie… hehe..

baru nie dpt offer dr Azman utk join satu rombongan cik Ros ke pantai timur.. selalu rombongan sinonim dgn cik kiah.. tapi kali nie cik ros yg organize…

mandangkan bayaran pon tak mahal, dan aku pon tada aktiviti minggu tu… jadi aku pon join le rombongan cik ros nie…. destinasi, pantai timur… kuala terengganu dan kota bahru…

malas nak cite… tgk gmbr dah le…

demo buat batik di Noor Arfa batik

Masjid terapung, Kuala Terengganu

Tempat pembuatan tembaga

Pasar Payang, Kuala Terengganu

Bot tambang ke Seberang Takir

Keropok lekor, Seberang Takir

Masjid Kristal

Taman Tamadun Islam

last skali, rombongan singgah kat Rantau Panjang.. 1st time le aku tgk Sg Golok, sempadan Mesia & Siam… tak le lebar mana sungainye.. kalau baling batu pon, bole sampai ke Siam…

Gitu le adanya gmbr2 semasa ikut rombongan cik Ros…

Kesimpulan kpd yg nak ikut rombongan cik ros ke cik kiah ke… pasti kat badan anda ‘fit’ dan ada stamina yg bnyk… hehe..

7 Comments

Filed under Fotofolio

7 responses to “Rombongan cik Ros

  1. eimanaliff

    pie tak ajak nieh….

  2. husinlampoyang

    fuhhhh mmg mcm reuters nih….

  3. Asnizad

    dua gambar terawal… macam atas kaca. good shoot mean.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s