2011 Penang Bridge Int’l Marathon

Penang Bridge Int’l Marathon nie, adalah salah satu event tahunan yg grand jugalah utk negeri P. Pinang…
Thn nie dpt la shoot… setelah bertahun hanya menanam azam.. hehe…

Full marathon berlepas kul 2 pagi, half marathon kul 3 pagi, 10 km kul 6 pagi dan fun run kul 7 pagi… semuanya dlm gelap… mmg tak dpt sgt gmbr… tak silap kat negeri omputih depa start bila hari dah cerah, jadik tada masalah la nak shoot…

Bila nak pagi tu baru la syiok sikit amik gmbr…


salah seorang pelari menyejukkan badan bila dah tamat larian…

Antara pelari dgn pakaian yg unik…

kat garisan penamat…

ada jugak pelari yg kecederaan…

ada mcm2 jenis org yg amik bahagian… yg sebaya, yg makcik yg pakcik… yg awek yg balak, yg veteran dah lanjut usia, yg gempal yg kurus dan yg kelainan upaya pon ada juga… terasa mcm tercabar laks… nie yg rasa mcm thn dpn nak kena masuk jaa nie…

Leave a comment

Filed under Fotofolio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s