Thaipusam 2012

Heran sungguh bila thn 2012 nie, tada sekeping pon gmbr time raya cine… thn lps bnyk… dr ‘rumah terbuka’ sampai la chap goh mei… tapi thn nie mcm tada nafsu ja nak kuor pi shoot…

Thaipusam nie pon, kuor shoot antara rela tak rela jaa… hehe… mungkin sbb dah penah shoot event2 nie sblm nie, tu yg tak terasa galak nak kuor shoot kot…

pape pon, nie sedikit gmbr sehari sblm Thaipusam di Penang, time perarakan tokong depa, yg ada acara pecah2kan kelapa…

org luar tertarik dgn kepelbagaian budaya di M’sia

Antara pengunjung yg menantikan perarakan tokong

aku perhatikan, ramai kaum perempuan yg berumur, pakai subang mcm nie… apesal ek..??

owhh.. siapakah gerangan si dia..??

Acara pecah kelapa bermula…

budak nie mencari mana2 kelapa yg tak pecah, utk dipecahkan…

plan nak shoot thaipusam kat Bt Caves masih tak kesampaian thn nie…😦

Leave a comment

Filed under Fotofolio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s