Tomoi

Lama gaks simpan cita2 nak shoot boxing dan seangkatan dgnnya… bila tau ada pertandingan tomoi kat padang kota sempena karnival rakan cop, ianya sesuatu yg tak patut dilepaskan…

pertandingan nie diadakan waktu mlm.. bawah khemah dgn dua biji lampu sportlight yg tak berapa nak terang sgt… dah la tu, posisi sportlight tu off stage plak.. kalau duduk satu sudut, nmpk Silhouette ja org hat bertomoi tu… duk sebelah sudut yg lain, baru la ‘cerah’ sikit… cerah yg suram…

dah tu photographer diberitahu tak bole guna flash.. aku tgk photographer yg pakai kit lens, kira usung kamera ja laa.. sedangkan aku nie pon jenuh boost ISO sampai noise.. haha…

laie satu yg mmg takleh elak, posisi gelanggang yg tinggi dr tmpt org duduk… hasilnya semua gmbr2 diganggu oleh tali gelanggang…

dan yg paling aku terkilan, ada photog yg ada access, duduk betoi2 tepi tali gelanggang… tapi tak amik gmbr… bole duk diri jaa… skali skala ja amik gmbr yg aku rasa tak perlu… moment cantik dia bole tgk ja… adussss… satu kerugian yg amat…

tertewas..

Leave a comment

Filed under Fotofolio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s