Disney on ice

Beruntung plak bila company tmpt aku keja nie, ada bagi corporate discount sbnyk 20% utk sapa2 nak pi tgk Disney on ice yg diadakan di PISA…

Dah alang2 discount, jadi amik le seat kat lower tier, yg harga dia tak mahal dan tak murah… nak amik seat hat tepi gelanggang tu.. tak mampu la, walaupon dgn harga discount…

Nk dpt harga discount punya pasal, beli tiket dr bulan Jan laie, walhal show bulan Mar…

Si Ifty tak sabar2 la nak pi tgk… nk tgk pricess… hat tu ja la dia suka pon…

Walaupon kat tiket tulis tak bole berphotography, tapi sib baik bole jugak bwk masuk kamera… jadi dpt la shoot sikit2 spt di bwh utk dikongsi dgn yg tak dpt pi…

masa opening…

Baling topi, peh tu sambut blk..

Antara pakaian famous Mickey…

Lompat…

Klasik shoot utk ice skating…

Aladdin & princess Jasmine..

akrobatik…

sempat lambai laie tu..

Api & Ais

Watak2 yg cite yg aku suka, Toys Story…

Overall kira ok jugak le show nie.. menghiburkan bila bole tgk watak2 Disney yg seblm nie tgk kat tv jaa… nak tgk kat Disneyland, mmg tak dpt la kot.. huhu…

4 Comments

Filed under Fotofolio

4 responses to “Disney on ice

  1. Hairiah

    Lain kali ibu dan Hana boleh join plak…

  2. kla

    Good job. I can see your work gets better over the years. Keep up the good work. U r talented.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s