Halal Expo

Selalu aku tak amik pusing sgt pon pasal halal expo yg pernah diadakan seblm2 nie… tapi kali nie, aku tertarik nak pi, disbbkan ada talk oleh ustaz yg aku suka..🙂

Ustaz Don nie yg terkenal melalui rancangan “30 minit bersama Ustaz Don” yg disiarkan di saluran 114 Alhijrah..

Dia bersama Akhil Hayy dan isteri, Waheeda, muncul dlm program “Bicara Selebriti” pd expo tersebut…

Ustaz Don nie dr segi pemerhatian aku, penyampaian dia senang nak paham… dan dia bnyk menperingatkan ttg basic2 yg kadang2 kita dah lupa…

Mcm masa talk nie, dia tegur bila hadirin tidak berselawat apabila nama Nabi Muhammad saw disebut… perkara basic yg kita lupa dan terlupa…

Akhil Hayy dan Waheeda

Lps habis program talk tu, depa ada buat sound test utk konsert mlm tu plak… dpt la tgk Mawi.. hehe…

Akhil Hayy berduet dgn Mawi

Niat nak bersalam ambil berkat dgn ustaz tak kesampaian…

Leave a comment

Filed under Fotofolio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s