Moon rise

Akhirnya, dpt juga gmbr bulan spt yg dah lama aku visualize kan… berbulan2 juga tunggu moment 2-3 minit nie…

tapi yg lagi best, bila ada org putih dr New Zealand pon shoot konsep yg hampir sama.. cuma dia shoot video…

dia shoot 28hb Jan 2013, aku plak shoot 29hb Jan 2013 dr tingkat 30 apartment rumah aku…

Depa upload ke youtube pd 30hb Jan, dan aku cuma tau ada video nie pd 5hb Feb 2013… satgi ada kata aku copy konsep depa plak.. hahaha…

apa2 pon, aku nk tekankan kat sini bahawa visualization tu penting.. samada visualize dlm kepala, atau pon visualize atas kertas… gmbr mcm mana kita nak, kemudian usaha utk dptkan seberapa hampir gmbr yg mcm kita visualize tu..

try le, kalau dpt gmbr yg kita visualize tu, confirm hati berbunga2 punya laa.. hehehe…

Leave a comment

Filed under Fotofolio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s